Onze werkwijze

We gaan graag eerst met je om de tafel zitten. Tijdens een gesprek krijgen we een goed beeld welke behoeften er zijn en welke oplossingen daar het beste bij passen.  Deze informatie is voor ons het startpunt voor het maken van het product, zoals een website of huisstijl.

Onze diensten

Webdesign

Een goede website is overzichtelijk, vindbaar voor zoekmachines en ziet er goed uit op grote en kleinere beeldschermen. Jouw bedrijf, organisatie, product of dienst is uniek. Samen kijken we hoe we jouw website het beste kunnen vormgeven en welke functies belangrijk zijn. Ons uitgangspunt is dat iedereen, ook zonder technische kennis, zelf de eigen website kan onderhouden.

Trainingen en workshops

Onze kennis en ervaring met Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator delen we graag. Studio 558 biedt daarom softwaretrainingen voor kleine groepen. We komen eerst langs bij jouw bedrijf om samen te kijken naar de behoeften. Op basis hiervan kunnen we een aantal trainingen of workshops op maat aanbieden, inclusief lesmateriaal.

Grafische vormgeving

Bij grafische vormgeving draait alles erom dat jouw boodschap duidelijk wordt overgebracht op jouw doelgroep. Wij geloven in een no-nonsense aanpak bij het visueel maken van communicatie. Naast het ontwerp kunnen we ook het productieproces begeleiden. Zo weet je zeker dat het resultaat perfect is. Je kunt bij ons terecht voor onder meer: huisstijl en logo ontwerp, briefpapier en visitekaartjes, brochures, boeken, tijdschriften, posters, folders en flyers.